Μετά τα τρία κρούσματα στο «Πρωινό» ακόμα ένα κρούσμα κοροναϊού φέρνει καινούργια αναβολή στο «YFSF».
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί η πρώτη αναβολή της πρεμιέρας που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε πως η εκπομπή θα ξεκινήσει τελικά στις 21 Φεβρουαρίου.
Τώρα όμως ένα νέο κρούσμα τινάζει ξανά στον αέρα την πρεμιέρα.
Ακούγεται μάλιστα πως το τελευταίο κρούσμα είναι άνθρωπος της παραγωγής του YFSF και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία, καθώς ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο στην πρόβα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας