Μπορεί να χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο και να γίνουμε όλοι μάρτυρες ντροπιαστικών εικόνων με διανομείς που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους υπό αντίξοες συνθήκες, τελικά οι εταιρείες με χαρακτηριστική καθυστέρηση αποφάσισαν να τραβήξουν «χειρόφρενο» στις παραδώσεις

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο και να γίνουμε όλοι μάρτυρες ντροπιαστικών εικόνων με διανομείς που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους υπό αντίξοες συνθήκες που έχει φέρει η επέλαση της «Μήδειας», τελικά οι εταιρείες με χαρακτηριστική καθυστέρηση αποφάσισαν να τραβήξουν «χειρόφρενο» στις παραδώσεις.

Πρώτη ήταν η πλατφόρμα food delivery Wolt, η οποία από εχθές στις 22:15 το βράδυ, σταμάτησε τις παραγγελίες και παραδόσεις στην Αθήνα, για την προστασία των συνεργατών διανομέων της από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το μέτρο ξεκίνησε να εφαρμόζεται σταδιακά από το πρωί της Δευτέρας για τις περιοχές των βόρειων προαστίων και μετά τη συνεχή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, επεκτάθηκε σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η λειτουργία των παραγγελιών στην πλατφόρμα έχει απενεργοποιηθεί και θα ξεκινήσει εκ νέου όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την ασφαλή μετακίνηση των συνεργατών διανομέων.

Ακολούθησε το e-food

Την σκυτάλη πήρε η πλατφόρμα e-food, η οποία ενημέρωσε τους διανομείς της πως η υπηρεσία «Delivered by e-food» θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία σε όλους τους διανομείς της, η βάρδια θα αξιολογηθεί και θα πληρωθεί κανονικά, σα να έχουν δουλέψει.

«Προέχει να είστε ασφαλείς και υγιείς και να μη διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια κανενός» καταλήγει η ενημέρωση στους διανομείς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr