Το τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων

Εγκλωβισμένοι στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρίσκονταν, το βράδυ της Κυριακής δεκάδες εργαζόμενοι, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση από και προς το εργοστάσιο.

Μάλιστα, κατέρρευσε και ένα μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων.

Παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας
Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα. Μηχανήματα προσπάθησαν να ανοίξουν το οδικό δίκτυο για να απεγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 902.gr.

Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα του εργοστασίου
Από το βάρος του χιονιού και σε συνδυασμό με τη χρόνια έλλειψη συντήρησης, κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου, στο σημείο όπου βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων. Η ανησυχία των εργαζομένων ήταν έντονη καθώς φοβήθηκαν να παραμείνουν στους στεγασμένους χώρους, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ταλαιπωρία καθώς βρίσκονται στο εργοστάσιο κάτω από αντίξοες συνθήκες 16 ολόκληρες ώρες. Σημειώνεται πως χθες ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ ήταν χωρίς ηλεκτροδότηση και νερό. Επίσης χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ήταν η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα.

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr