Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού εξελίσσεται από το Δήμο Ζαγορίου και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου για τον απεγκλωβισμό φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, το οποίο εγκλωβίστηκε στα στενά δρομάκια της Αρίστης, ενός γραφικού χωριού του Δήμου Ζαγορίου. Σύμφωνα με το epiruspost,  το βαρύ όχημα, με βουλγαρικες πινακίδες εγκλωβίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Πώς εγκλωβίστηκε Σύμφωνα […]

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού εξελίσσεται από το Δήμο Ζαγορίου και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου για τον απεγκλωβισμό φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, το οποίο εγκλωβίστηκε στα στενά δρομάκια της Αρίστης, ενός γραφικού χωριού του Δήμου Ζαγορίου.

Σύμφωνα με το epiruspost,  το βαρύ όχημα, με βουλγαρικες πινακίδες εγκλωβίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Πώς εγκλωβίστηκε

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων και τον Δήμαρχο Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο, προορισμός της νταλίκας ήταν ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος».

Ο οδηγός χρησιμοποιούσε το GPS στο οποίο είχε βάλει την ονομασία Πίνδος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην Αρίστη και φυσικά να εγκλωβιστεί στα σοκάκια του χωριού.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr