Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φρένο» στις παραδόσεις από τους διανομείς

«Φρένο» στις παραδόσεις από τους διανομείς

Η πλατφόρμα food delivery Wolt από εχθές στις 22.15 το βράδυ, «τράβηξε το χειρόφρενο» σε παραγγελίες και παραδόσεις στην Αθήνα, για την προστασία των συνεργατών διανομέων της από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες

Η χώρα μπορεί να έχει μπει στην κατάψυξη και η Μήδεια να σαρώνει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο δεν έλειψαν και οι εικόνες με διανομείς να μεταφέρουν καφέδες και φαγητά.

Η πλατφόρμα food delivery Wolt από εχθές στις 22.15 το βράδυ, «τράβηξε το χειρόφρενο» σε παραγγελίες και παραδόσεις στην Αθήνα, για την προστασία των συνεργατών διανομέων της από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το μέτρο ξεκίνησε να εφαρμόζεται σταδιακά από το πρωί της Δευτέρας για τις περιοχές των βόρειων προαστίων και μετά τη συνεχή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, επεκτάθηκε σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η λειτουργία των παραγγελιών στην πλατφόρμα έχει απενεργοποιηθεί και θα ξεκινήσει εκ νέου όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την ασφαλή μετακίνηση των συνεργατών διανομέων.

Την ίδια στιγμή σάλο έχουν προκαλέσει στα social media εικόνες από εργαζόμενους στη διανομή φαγητού και κούριερ οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Σε μία από αυτές ένας ντελιβεράς έχει πάρει το μηχανάκι του στα χέρια και προσπαθεί να προχωρήσει μέσα στη χιονισμένη οδό Μπενάκη, στα Εξάρχεια.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024