Η Ρέιντζερς ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, μετά από ισχυρισμούς ότι αρκετοί παίκτες παρευρέθηκαν σε πάρτι σε σπίτι, που σταμάτησε μετά την επέμβαση της αστυνομίας. Ο σκωτσέζικος σύλλογος σε ανάρτησή του στο twitter, σχετικά με την παραβίαση από ορισμένους παίκτες των αυστηρών περιορισμών ασφαλείας από την Covid, ανέφερε: «Η Ρέιντζερς γνωρίζει ένα φερόμενο περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω.»

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Λάβαμε μια αναφορά για ένα πάρτι σε ένα σπίτι, περίπου στις 1.10 π.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Αμέσως επενέβη η αστυνομία. Δέκα άτομα έλαβαν πρόστιμα για παραβίαση των κανονισμών του κορονοϊού.» Δεν είναι σαφές πόσοι παίκτες της Ρέιντζερς ήταν στο πάρτι ή αν υπήρχαν μεταξύ εκείνων που δέχθηκαν το πρόστιμο. Η Σκωτία παραμένει υπό αυστηρούς περιορισμούς για να βοηθήσει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της Covid-19.

Η έρευνα της Ρέιντζερς πραγματοποιείται δύο μήνες μετά την τιμωρία των Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Εντμουντσον για δύο εβδομάδες, λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων Covid-19 με τη συμμετοχή σε παράνομο πάρτι. Οι δύο τους τιμωρήθηκαν επίσης με αποκλεισμό επτά αγώνων από την Scottish Football Association. Και οι δύο παίκτες πήγαν δανεικοί σε αγγλικούς συλλόγους τον Ιανουάριο, ο Τζόουνς στη Σάντερλαντ και ο Έντμουντσον στη Ντέρμπι.