Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν να αποδεχτεί την πρόσκληση που δέχτηκε από τον Έλον Μασκ για συζήτηση μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, Clubhouse.

O Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων λέγοντας πως η πρόταση είναι «ενδιαφέρουσα» αλλά θα χρειαστούν περαιτέρω πληροφορίες.

«Πρέπει πρώτα διευκρινίσουμε ότι ο πρόεδρος Πούτιν δεν χρησιμοποιεί απευθείας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν τα χειρίζεται ο ίδιος», δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Η πρόταση όμως είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε πρώτα σε τι συνίσταται, τι προτείνεται».

Το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, έγραψε μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Twitter, καλώντας τον Ρώσο πρόεδρο να συμμετάσχει σε συνομιλία στο Clubhouse.

Πρόκειται για μια ραγδαία ανερχόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσής που χρησιμοποιεί μόνο ήχο και στην οποία μπορεί να μπει κανείς μόνο λαμβάνοντας πρόσκληση από άλλους χρήστες.

«Θα θέλατε να κάνουμε μαζί μια συζήτηση στο Clubhouse;», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος προς τον Πούτιν, για να προσθέσει λίγο μετά στα ρώσικα: «Θα ήταν τιμή μου να μιλήσουμε».

Το Clubhouse έχει μέχρι στιγμής περίπου 5 εκατομμύρια downloads. Στην εφαρμογή οι χρήστες καλούνται να συνομιλήσουν «επί σκηνής» ενώ άλλοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ακούν τη κουβέντα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο