Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Μαριπόζα - Κλάματα από τη Σοφία

Survivor: Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Μαριπόζα – Κλάματα από τη Σοφία

Δράματα, εντάσεις και κλάματα είχε το επεισόδιο του Survivor 4 της Κυριακής που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό

Δράματα, εντάσεις και κλάματα είχε το επεισόδιο του Survivor 4 της Κυριακής (14/2) που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Φανερά εξουθενωμένη εμφανίστηκε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor.

«Δεν είμαι καλά. Βρίσκομαι σε πλήρη εξάντληση. Έχω φτάσει στα όριά μου, τα έχω ξεπεράσει δηλαδή μέρες τώρα.Το γεγονός ότι νοσηλεύτηκα βοήθησε αλλά πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση το επίπεδο της ενέργειάς μου. Η ενέργειά μου βρίσκεται στα πατώματα. Προσπαθώ να είμαι όρθια και τώρα. Δεν είμαι καλά. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Έχω φτάσει στα όριά μου, τα έχω περάσει δηλαδή μέρες τώρα», είπε χαρακτηριστικά.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες, που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένοι, απόψε αγωνίζονται για να κερδίσουν ως έπαθλο φαγητό, η έλλειψη του οποίου είναι φανερή για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Η Σοφία είναι μια από τις παίκτριες που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν έναν σοβαρό τραυματισμού που την έχει κρατήσει μακριά από τους στίβους μάχης.

Αν και η ίδια δήλωσε πρόθυμη να αγωνιστεί, ο παρουσιαστής την ενημέρωσε ότι μέχρι να δώσουν την έγκριση οι γιατροί θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων.

«Ακόμα και με ένα πόδι θα αγωνιστώ. Είμαι αποφασισμένη. Θέλω να φέρω μία νίκη στην ομάδα μου, ιδιαίτερα σήμερα που το έπαθλο είναι φαγητό. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω την ώρα μου, με δυσκολεύει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν παίζω, αλλά σέβομαι την απόφαση των γιατρών. Ο αγώνας που δίνω είναι για τα παιδιά μου», δήλωσε η Σοφία Μαργαρίτη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024