Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Βροντούσαν τα σανίδια - Την επόμενη μέρα στο θέατρο, πολλοί θα ντραπούν

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Βροντούσαν τα σανίδια – Την επόμενη μέρα στο θέατρο, πολλοί θα ντραπούν

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ περιέγραψε πώς ένιωσε όταν άκουσε τις καταγγελίες των ηθοποιών για την κακοποίηση που υπέστησαν: «Λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για παρενόχληση, ενώ ανέφερε αν έχει δεχθεί κι η ίδια παρόμοια συμπεριφορά σε κάποια θεατρική της δουλειά.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι πολύ σοβαρά. Η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου και μετά οι ηθοποιοί αρχής γενομένης από την Ζέτα Δούκα. Το στομάχι που κάνουμε σε αυτήν την δουλειά είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος κ.λ.π. Έχουμε προβλήματα στο πως διεκδικείς τις δουλειές. Τα ήξερα αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Αναρωτιόμουν είχαμε συνηθίσει σε αυτά; Άκουγες όλα όσα γίνονταν και κλάματα αλλά έλεγες δεν μπορώ να παρατήσω την δουλειά. Έβλεπα την Ζέτα που ξεροκατάπινε και το ίδιο έκανα κι εγώ γιατί ξέρω πως είναι να μπαίνει καθημερινά φρένο στην δουλειά σου».

«Το στομάχι που λέμε ότι έχουμε κάνει οι ηθοποιοί είναι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, συμπεριφορές, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος, νεαρότερος. Όλα αυτά τα κορίτσια που ανοίξαν την καρδιά τους και πήρε και άναψε η πυρκαγιά στο “σπίτι” το δικό μας από τη Ζέτα εγώ δεν το πίστευα γιατί τα ήξερα. Ήξερα της Τζένης αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Και μετά αναρωτιόμουν “είχαμε συνηθίσει;”. Είχαμε συνηθίσει. Βροντούσαν τα σανίδια, αχολογούσαν τα στούντιο από αυτή την παθογένεια των ανθρώπων αυτών, εμείς συμπάσχαμε με τους φίλους μας και λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

«Εγώ δεν είχα τέτοια τρομοκρατία, ήμουν τυχερή. ‘Εψαξα κάποια στιγμή δουλειά από τον κύριο που κατήγγειλε η Ζέτα, με φώτισε ο Θεός και δεν με πήρε. Ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το απόστημα και να φύγει αυτό το βάρος, να μπει η κόκκινη γραμμή. Αυτόν τον διασυρμό θα τον φοβάται πια πολύς κόσμος. Εκείνη την ύβρη δεν την μελέτησαν ποτέ; … Όλα αυτά τα χρόνια έλεγες ε άντρες είναι, έτσι παίρνεις τις δουλειές… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς και να λες πώς θα την βγάλω την μέρα. Πιο πολύ από άντρες βλέπω αυτόν τον εκφοβισμό παρά από γυναίκες. Η εξουσία κάνει τον άνθρωπο τέρας. Την επόμενη μέρα ο χώρος θα είναι καθαρός και θα ντραπούν. Να κοιτάξουν ξανά τι κάνανε… Όταν τα έβλεπα έλεγα πόσο θάρρος αυτά τα κορίτσια που μίλησαν», είπε η ηθοποιός στον Alpha.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024