Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλαρέτη Κομνηνού : Συγκλονιστική απάντηση στις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη

Φιλαρέτη Κομνηνού : Συγκλονιστική απάντηση στις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη

Η κ. Κομνηνού θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο και έτσι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία

Στα όσα είπε η Κοραλία Καράντη στο πρωινό του MEGA «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η κ. Κομνηνού θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο και έτσι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί «γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τι είχε πει η Κοραλία Καράντη

Υπενθυμίζεται ότι η Κοραλία Καράντη είχε δηλώσει στο πρωινό του MEGA πως «bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Η ίδια, με νέα παρέμβασή της, στον Alpha θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε, αρχικά, η Κοραλία Καράντη.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως «όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024