Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλίτσα Καλογεράκου σε Σταμάτη Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων»

Φιλίτσα Καλογεράκου σε Σταμάτη Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων»

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου που πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλησε να τοποθετηθεί γύρω από την δήλωση του Σταμάτη Γονίδη για τους βιασμούς

Την έντονη αντίδρασή της στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη για τους βιασμούς η οποία και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η ηθοποιός η οποία πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά:

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης και οι απαντήσεις τους προκαλούν τουλάχιστον οργή.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά.

«Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής, δήλωση η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024