Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Τον πάτησε αλλά την… πάτησε

Ολυμπιακός : Τον πάτησε αλλά την… πάτησε

Οι αριθμοί συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού αλλά η νίκη στο ντέρμπι πήγε στον Παναθηναϊκό. Οι άχαστες ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων» και τα δύο πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στο φετινό αήττητο του Ολυμπιακού τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη σεζόν με 2-1 στη Λεωφόρο. Φυσικά όσον αφορά την υπόθεση τίτλος δεν αλλάζει τίποτα αφού τους «ερυθρόλευκους» χωρίζει το… χάος από τις υπόλοιπες ομάδες στη βαθμολογία.

Η εικόνα και οι αριθμοί του ματς βέβαια δεν αντιστοιχούν στο αποτέλεσμα καθώς η υπεροχή των Πειραιωτών στο γήπεδο ήταν εμφανής και καθολική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 68-32% η κατοχή υπέρ τους, 20-7 οι τελικές και τι τελικές! Τουλάχιστον πέντε εξ αυτών ήταν κλασικές ευκαιρίες, από αυτές μάλιστα που δεν χάνονται σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η αρχή έγινε στο 18′ με το τετ α τετ του Βρουσάι που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη ενώ στο 42′ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε κεφαλιά από εξαιρετική θέση.

Ακολούθησε το χαμένο τετ α τετ του Χασάν στο 64΄που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και έχοντας επωφεληθεί από τις κόντρες σε σουτ του Τιάγκο Σίλβα.

Ακόμη δύο σπουδαίες ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με τον Ανδρούτσο (80′) αρχικά και τον Μασούρα στο 89′ να μην μπορούν να σκοράρουν. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να φτάσει και στην ισοφάριση.

Πέραν όμως των ευκαιριών υπήρξαν και δύο περιπτώσεις που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας ισάριθμες φορές πέναλτι. Αρχικά στο 29′ για ανατροπή του Χασάν από τον Σένκεφελντ και στο 88′ για χέρι του Σανκαρέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά.

Και στις δύο φάσεις ο Σκωτσέζος διαιτητής Μέιντεν δεν υπέδειξε παράβαση ενώ ούτε από το VAR υπήρξε ενημέρωση για κάτι μεμπτό. Έτσι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό από την άλλη να κάνει το άλμα για την τρίτη θέση.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024