Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γούεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 : Μεγάλη γκέλα της Γιουνάιτεντ στο «Χόθορνς»

Γούεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 : Μεγάλη γκέλα της Γιουνάιτεντ στο «Χόθορνς»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς, έμεινε στο 1-1 και «πέταξε» τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν και το τελικό 1-1 την «πετάει» εκτός διεκδίκησης του τίτλου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι στο +7 και με ματς λιγότερο.

Η Γουέστ Μπρομ από την άλλη πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή της και πλέον μπαίνει σε μια τριάδα αγώνων (Μπερνλι, Μπράιτον, Νιούκαστλ) που θα παίξει τα «ρέστα» της για τη σωτηρία.

Οι κόκκινοι διάβολοι πλήρωσαν για ακόμη μια φορά τα λάθη στην τραγική αμυντική τους λειτουργία και βρέθηκαν μάλιστα να κυνηγούν από το 2ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Εντιαγέ, ο οποίος νίκησε κατά κράτος τον Λίντελοφ.

Ο συνήθης ύποπτος Μπρούνο Φερνάντες έφερε το ματς στα ίσια στο τέλος του πρώτου μέρους με ένα απίθανο γυριστό σουτ, όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Σόλσκιερ, με αποτέλεσμα να μείνει στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με τη Λέστερ και πολύ πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τίτλος φαίνεται πως χάνεται για τους κόκκινους διαβόλους που πλέον πρέπει να κοιτάξουν να διατηρηθούν στην τετράδα και να πάρουν ένα εισιτήριο που οδηγεί στο νέο Champions League.

Όσον αφορά το ματς, η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού είχε μεν 71% κατοχή αλλά απείλησε λίγες φορές την εστία του Τζόνστοουν ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές καλές στιγμές, ενώ στο 62ο λεπτό ο ρέφερι έδωσε αρχικά πέναλτι στη Γιουνάιτεντ αλλά μετά από επέμβαση του VAR το πήρε πίσω και στο 70’ ο Τζόνστον έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Γκρίνγουντ και στην επαναφορά ο ΜακΤόμινεϊ πλάσαρε αλλά ο Φέρλονγκ έσωσε στη γραμμή.

Στο 78ο λεπτό ο Μαγκουάιρ έκανε λάθος καθ ο Ντιανέ έκλεψε και βρέθηκε μόνος με τον Ντε Χέα. Έκανε το πλασέ και ο Ισπανός είπε όχι ενώ η μπάλα του ξαναστρώθηκε αλλά ο Ντε Χέα τον πρόλαβε και πάλι. Μάλιστα στο 88’ ο Φέρλονγκ σέντραρε από δεξιά αλλά και πάλι ο Ντιανέ έχασε απίθανη ευκαιρία με πλασέ εξ επαφής και στο 90+5′ η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Χάρι Μαγκουάιρ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Πελτιέ (46’ Φέρονγκ), Ατζαγί, Τάουνσεντ, Σνόντγκρας (87’ Φίλιπς), Γιοκουσλού (67’ Λίβερμορ), Μέτιλαντ Νάιλς, Γκάλαχερ, Ντιανέ, Ματέους Περέιρα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Σο, Γουάν Μπισάκα, Φρεντ (79’ Φαν ντε Μπεκ), Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Καβάνι, Μαρσιάλ (66’ Γκρίνγουντ), Ράσφορντ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024