Αν η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει χωρισμένους θα μπορούσατε να το πάρετε ψύχραιμα και να μην ασχοληθείτε. Και φυσικά να μην στείλετε κάποιοι δώρο στους πρώην σας και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Παρόλα αυτά αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό και θέλετε να κάνετε μια «σκανταλιά» υπάρχουν κάποιες αστείες και δημιουργικές επιλογές για να βγάλετε το άχτι σας σήμερα.

Δώστε το όνομά τους σε μια κατσαρίδα
Ναι, δεν είναι η πιο ευγενική κίνηση ούτε και δείχνει ακριβώς πως τους έχετε ξεπεράσει αλλά τουλάχιστον ταυτόχρονα βοηθάτε τα ζώα. Πολλοί ζωολογικοί κήποι προσφέρουν σήμερα την επιλογή να δώσεις σε κάποιο ερπετό, θηλαστικό ή έντομο το όνομα που επιθυμείς, αν δωρίσεις ένα μικρό ποσό.

Το San Antonio Zoo στις Η.Π.Α. διοργανώνει ειδική διαδικτυακή εκδήλωση για την ημέρα. Με 5 έως 20 δολάρια μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην ή της πρώην σου σε αρουραίο, φίδι, κατσαρίδα ή ό, τι άλλο νιώθεις πως τους εκφράζει. Τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό ενώ ο ζωολογικός κήπος θα σου δώσει και αποδεικτικό της ονοματοδοσίας για να μοιραστείς στα social media.

Διακοσμήστε μια τουαλέτα γάτας με το όνομά τους
Η σχέση σας ήταν κάπως σκατά; Για 10 περίπου δολάρια θα έχεις μια αρκετά κυριολεκτική απόδοση όσων ζήσατε. Το Lexington Humane Society στο Κεντάκι των ΗΠΑ σώζει πολλά γατάκια της περιοχής και με μια δωρεά προσφέρεται να στολίσει κάποια από τις τουαλέτες τους με το όνομά που θες. Υπάρχουν και άλλες πολλές φιλοζωικές οργανώσεις που σήμερα κάνουν το ίδιο.

Η λύση της απλής πατάτας
Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερα άσχημο αλλά η όλη φάση ήταν κάπως «πατάτα»; Το Anonymous Potato θα τυπώσει το πρόσωπο των πρώην σου πάνω σε μια κανονικότατη πατάτα στην φιλική τιμή των 20 δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο