Μπουρδούμης : Έξαλλος με όσους κρατούν ίσες αποστάσεις – «Τότε θα κινηθεί η Δικαιοσύνη»
«Μπροστάρης» στο κίνημα που έχει ξεκινήσει, ούτως ώστε να καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου από κακοποιητές είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης
«Μπροστάρης» στο κίνημα που έχει ξεκινήσει, ούτως ώστε να καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου από κακοποιητές, είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Με σχεδόν καθημερινές του αναρτήσεις διατηρεί το θέμα ψηλά στην ατζέντα όπως και με το τελευταίο του story στο Instagram με το οποίο έστειλε ένα μήνυμα σε όσους προστατεύουν τους θύτες, σε όσους θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από το θέμα αλλά κυρίως στον κόσμο.
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη
«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες» γράφει.
«Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη» καταλήγει.

- Συνταγή: Παγωτό με κλασική κουβερτούρα σοκολάτας και φρούτα
- Κάν’ το όπως η Ελλάδα – Ο Μερτς αυξάνει το ωράριο εργασίας στη Γερμανία
- Κίνα: Σι και Τραμπ κατέληξαν σε μια «σειρά νέων συνεννοήσεων»
- Tρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία με drones
- Είναι τα όσπρια το Το πιο υποτιμημένο superfood;
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442