Έφτασε στην Λέσβο ο μεταλλαγμένος ιός- Δύο κρούσματα με την βρετανική μετάλλαξη
Ειδικός μοριακός έλεγχος και ανάλυση που διήρκεσε 3 τουλάχιστον ημέρες, έδειξε ότι 2 δείγματα που ελήφθησαν φέρουν τη μετάλλαξη του ιού.
Τα πρώτα κρούσματα της νέας μετάλλαξης του κοροναϊού εντοπίστηκαν και στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τα δυο κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα για τη Λέσβο ανήκουν στη βρετανική μετάλλαξη του κοροναϊού.
Ειδικός μοριακός έλεγχος και ανάλυση που διήρκεσε 3 τουλάχιστον ημέρες, έδειξε ότι 2 δείγματα που ελήφθησαν φέρουν τη μετάλλαξη του ιού.
Οι ασθενείς παραμένουν σε καραντίνα. Σε δέκα ημέρες όταν και λήγει η καραντίνα τους θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα βγουν από την καραντίνα ή όχι, αναφέρουν αρμόδιες πηγές.
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας



