Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σπέτσια σόκαρε την Μίλαν (2-0)

Η Σπέτσια σόκαρε την Μίλαν (2-0)

Η Σπέτσια πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν, τη νίκησε με 2-0 και έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να πατήσει κορυφή.

Η Σπέτσια «πάτησε» τη Μίλαν, επικράτησε με 2-0 και δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να περάσει αύριο μόνη πρώτη στην κορυφή, εφόσον φυσικά κερδίσει τη Λάτσιο. Η ιταλική ομάδα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Μίλαν γνώρισε την τρίτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και βλέπει την πρωτιά να απειλείται!

Όσον αφορά το ματς στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Εστέβες, ο Γκιασί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω ενώ στο 14’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Σαπονάρα.

Στο 26ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου, ο Ερναντές πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω, όπως κι εκείνη του Ρομανιόλι στο 31’. Στο 38ο λεπτό η Σπέτσια έφυγε στην κόντρα, ο Αγούδελο έστρωσε στον Εστέβες που έκανε το σουτ αλλά ο Ρομανιόλι έβαλε την προβολή κι έσωσε τη Μίλαν.

Η Σπέτσια μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47’ ο Νταλότ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Σαπονάρα και στο 54’ ο Κίερ ήταν εκείνος που έκοωε τον Μπαζτόνι. Ωστόσο στο 56ο λεπτό η Σπέτσια έβγαλε μαγική αντεπίθεση, ο Αγούδελο άνοιξε δεξιά στον Γκιασί, ξαναπήρε την μπάλα κι έστρωσε στον Εστέβες κι εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματζιόρε που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.

Και μάλιστα στο 67’ ο Εστέβες εκτέλεσε με πάσα ένα σουτ από αριστερά και ο Μπαζτόνι με φοβερό σουτ στην κίνηση, έγραψε το 2-0. Στο 90+2′ ο Μάντζουκιτς πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Βινιάλι, Ισμαΐλι, Μπαζτόνι, Έρλιτς, Σαπονάρα, Εστέβες, Ρίτσι, Ματζιόρε (83’ Ακάμπορα), Αγούδελο, Γκιασί

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ (64’ Τόμορι), Ρομανιόλι, Ερναντές, Νταλότ, Τσαλχάνογλου (83’ Χάουγκε), Κεσί, Μπενασέρ (64’ Μεϊτέ), Σελεμέκερς (83’ Καστιγιέχο), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (64’ Μάντζουκιτς)

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024