Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Γρανάδα για την 23η αγωνιστική της La Liga, επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 54 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +8 από τη Ρεάλ με δύο παιχνίδια λιγότερα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά τις απουσίες, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Γρανάδα και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Σιμεόνε πέτυχε την 17η νίκη της στη φετινή La Liga, έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τη Ρεάλ, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.
Οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν με τους Κορέα (8′) και Σουάρες (10′) ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σάντσες να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ο Σουάρες δεν σημάδεψε σωστά στο 17′ και στο 25′ ο Ουρουγουανός έκανε το σουτ αλλά ο Βαγιέχο απέκρουσε.
Το σκηνικό ήταν ίδιο και στο δεύτερο μέρος. Η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρία με το γυριστό του Σουάρες να καταλήγει στο δοκάρι του Σίλβα αλλά στο 63′ ο Γιορέντε με ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής έκανε το 0-1.
Η Γρανάδα όμως απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα, ο Ερέρα έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Φελίπε και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή. Ο Κορέα έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Βαγιέχο και κατέληξε στα δίχτυα του Σίλβα, κάνοντας το τελικό 1-2 στο 75′.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου εγκαινίασε σειρά βίντεο με τίτλο «Δόξα, Αποτυχίες και Νοοτροπία Μαχητή» και ξεκίνησε με τον Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή.
Τι δείχνει η έρευνα του «Sportico» για τους αθλητές που έβγαλαν και συνεχίζουν χρήματα με το τσουβάλι, μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των billionaires. Και η ξεχωριστή ιστορία του Φλαμινί, που είναι εκτός top 15.