Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουέστα : «Θέλουμε να μείνουμε στη δεύτερη θέση»

Κουέστα : «Θέλουμε να μείνουμε στη δεύτερη θέση»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Άρη θέλουν να κερδίσουν τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίηση του και για το ότι κέρδισε ξανά θέση στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Είναι λόγος να θέλουμε περισσότερο τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Στα ντέρμπι που προηγήθηκαν είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύουμε, πάντως, ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναιτωλικό, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η νίκη με την ΑΕΚ τους έδωσε ψυχολογία: «Ασφαλώς μας έδωσε ώθηση. Ήταν σπουδαία νίκη, μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Μας ανέβασε στη δεύτερη θέση κι εκεί θέλουμε να μείνουμε».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Η ήττα με σκορ 2-1 μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα το δούμε αυτό, όμως, όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς. Τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και θέλουμε να νικήσουμε Παναιτωλικό».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:«Έμεινα πολύ καιρό εκτός. Ένιωθα και τότε χαρούμενος που παίρναμε καλά αποτελέσματα, όμως, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο για μένα όλο αυτό που πέρασα. Τώρα, όμως, επέστρεψα και νιώθω πολύ καλά. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατήσω τη θέση μου στην ομάδα και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να μείνουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024