
Κλοπ : Περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη κερδίσει
Η κακοδαιμονία των τραυματισμών έχει χτυπήσει τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ περίμενε περισσότερα από την ομάδα του
Παρά την κρίση τραυματισμών στη Λίβερπουλ αυτήν τη σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ περίμενε η ομάδα του να είναι πιο κοντά στην κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Οι πρωταθλητές είναι 10 βαθμούς πίσω από τη Σίτι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο, και ο γερμανός προπονητής τόνισε ότι, παρά τους τραυματισμούς, είναι έκπληκτος που δε βρίσκονται σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
«Παρόλο που γνωρίζω το λόγο για τον οποίο δεν πετάμε, περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη κερδίσει» δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Αυτό με απασχολεί. Ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε στο μέλλον και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε τη σεζόν καλύτερη από τώρα και στο εξής. Θα το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας» πρόσθεσε.
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Συνελήφθησαν οι «επαγγελματίες» μισογύνηδες Άντριου και Τρίσταν Τέιτ – Για τι κατηγορούνται
- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας



