Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Λαμια 0-0 : Η Λαμία έβαλε «στοπ» στον Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης – Λαμια 0-0 : Η Λαμία έβαλε «στοπ» στον Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 0-0, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό και να σταματάει το σερί 6 συνεχόμενων νικών που είχαν οι γηπεδούχοι.

Η Λαμία άντεξε στην Τρίπολη κόντρα στον φορμαρισμένο Αστέρα και αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0), παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» που δίνει για να κρατηθεί στη Superleague.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και είχε τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο με τον Ρεγκίς, ενώ η πρώτη τελική στο παιχνίδι ήρθε από τον Κώτσιρα στο 15ο λεπτό, με τον δεξιό μπακ του Αστέρα να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια της Λαμίας.

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει με τη Λαμία από την πλευρά της να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Στο 24ο λεπτό μάλιστα οι Αρκάδες είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς ο Φερνάντεθ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπαράλες με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Επασί.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Άλβαρες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φερνάντεθ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Αστέρα, όμως ο διαιτητής Καραντώνης ακύρωσε το τέρμα για φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο, με αποτέλεσμα τελικά να μένει το 0-0.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τη Λαμία ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Τσιφτσης μπλόκαρε την μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Καραμάνος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν πλάσαρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πάλι ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο όπως συνέβη και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Στο 47′ ο Μπαράλες ζήτησε πέναλτι όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» ενώ το σουτ του Σίτο δεν απείλησε τον Επασί στο 50ο λεπτό.

Από εκεί και μετά η Λαμία άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, ενώ απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρους με σουτ του Μπιάρνασον, το οποίο όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τσιφτσή. Στο 56 ένα σουτ του Φερνάντεθ δεν απείλησε τον Επασί που μπλόκαρε, ενώ στο 66′ και πάλι ο Φερνάντεθ βρέθηκε κοντά στο γκολ.

Στο 71ο λεπτό ο Άλβαρες είχε μια καλή στιγμή για τον Αστέρα, με τον Ρόμανιτς να απαντάει ένα λεπτό αργότερα με ένα καλοζυγισμένο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ. Τα λεπτά περνούσαν και το ματς παρέμενε στο 0-0 με τον Αστέρα να προσπαθεί να «ανοίξει» την άμυνα της Λαμίας και να βρει το τέρμα που θα του δώσει τους 3 βαθμούς για 7ο σερί ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024