Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργαντάς: Ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν

Γεωργαντάς: Ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν

Εξήγησε ότι το σύστημα δεν οδηγεί τους πολίτες στο εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται πιο κοντά τους, αλλά σε εκείνο με την πιο σύντομη διαθέσιμη ημερομηνία, αλλά αυτό μπορούν να το αλλάξουν είτε μόνοι τους είτε σε ΚΕΠ ή φαρμακείο.

Κάνεις που θέλει να εμβολιαστεί δε θα μείνει χωρίς στήριξη από την Πολιτεία, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Εξήγησε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν και αν λόγω του χιονιά η μετακίνηση δεν είναι εφικτή, δε θα αντιμετωπίσουν κάποια ποινή, θα μπορούν να μπουν ξανά στο σύστημα και να εμβολιαστούν το συντομότερο.

Ο κ Γεωργαντάς σημείωσε ότι αν κάποιος πολίτης δεν βρίσκει τα στοιχεία του στο σύστημα του εμβολιασμού, μπορεί είτε να απευθυνθεί σε ΚΕΠ είτε να διορθώσει το πρόβλημα μέσω της πλατφόρμας.

Το σύστημα, πρόσθεσε, οδηγεί τους πολίτες όχι στο πιο κοντινό εμβολιαστικό κέντρο αλλά στην πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνία και αν κάποιος θέλει  να αλλάξει εμβολιαστικό κέντρο και δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος, μπορεί να πάει κάποιο τρίτο πρόσωπο σε ΚΕΠ ή φαρμακείο χωρίς εξουσιοδότηση αλλά με μια απλή υπεύθυνη δήλωση.

Ο κ. Γεωργαντάς έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα θα τεθούν σε λειτουργιά τα Mega εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024