Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
TIk Tok - Euro 2020: Για πρώτη φορά μια ψηφιακή πλατφόρμα θα είναι χορηγός της UEFA

TIk Tok – Euro 2020: Για πρώτη φορά μια ψηφιακή πλατφόρμα θα είναι χορηγός της UEFA

Η δημοφιλής πλατφόρμα θα συνεργαστεί με την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία για να λανσάρει μια σειρά από εφαρμογές σχετικά με το Euro 2020

Παγκόσμιος χορηγός του προγραμματισμένου για φέτος το καλοκαίρι Euro 2020 θα είναι η διάσημη εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας TikTok. Θα είναι η πρώτη φορά που μια πλατφόρμα ψηφιακής ψυχαγωγίας συνεργάζεται με το κορυφαίο τουρνουά εθνικών ομάδων της UEFA.

Σύμφωνα με τη συμφωνία η εταιρεία που ανήκει στην ByteDance θα συνεργαστεί με την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία για να λανσάρει μια σειρά από εφαρμογές σχετικά με το Euro 2020, όπως θα είναι τα εφέ επαυξημένης πραγματικότητας (AR), τα hashtag challenges και το TikTok Lives and Sounds.

Το TikTok θα αποκτήσει επίσης πρόσβαση στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη με ταινιοθήκη της UEFA με ιστορικά στιγμιότυπα με στόχο την ανάπτυξη περιεχομένου.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι η TikTok θα αποκτήσει δικαιώματα χορηγού μετάδοσης αποκτώντας προβολή στον προγραμματισμό live αγώνων σε όλα τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια.

Επιπλέον, η UEFA θα δημιουργήσει έναν επίσημο λογαριασμό Euro 2020 στο TikTok κατά την προετοιμασία του τουρνουά, όπου θα περιλαμβάνεται αποκλειστικό περιεχόμενο παρασκηνίου, καθώς επίσης τρέχοντα και αρχειακά βίντεο.

Ο Γκάι – Λόρεντ Έπστιν, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, δήλωσε: «Τους επόμενους μήνες, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την TikTok προκειμένου να παρέχουμε στους θαυμαστές παγκοσμίως, μια μοναδική και καινοτόμο εμπειρία, που θα τους δώσει την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για μια από τις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις στον κόσμο».

Άλλοι επίσημοι χορηγοί του Euro 2020, το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε 12 πόλεις από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, θα είναι οι Coca-Cola, Heineken, Takeaway.com και Vivo.

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024