
Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χτίζει νοσοκομείο στην πατρίδα του
Ένα νοσοκομείο χτίσει στην πατρίδα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε.
Ένα πραγματικά μεγάλο έργο ετοιμάζει στην πατρίδα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός επιθετικός φαίνεται πως κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στους κατοίκους της πόλης του και χτίζει το νοσοκομείο για το οποίο είχε δώσει τον λόγο του πριν από μερικά χρόνια.
Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα Social Media, τα έργα του νοσοκομείου συνεχίζουν κανονικά και μάλιστα έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά, καθώς η εξωτερική πλευρά του κτηρίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Πλέον μένουν οι λεπτομέρειες και η επιθεώρηση των Υγειονομικών αρχών της χώρας, προκειμένου να γίνει και επίσημα ένα κανονικό νοσοκομείο.
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


