Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Θα ζητήσει ο πρωθυπουργός την παραίτηση του κ. Ζούλα για το φιάσκο στην ΕΡΤ;

ΣΥΡΙΖΑ : Θα ζητήσει ο πρωθυπουργός την παραίτηση του κ. Ζούλα για το φιάσκο στην ΕΡΤ;

Καταγγέλλει λογοκρισία στην υπόθεση της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία

«Εδώ και τρεις μέρες δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΣΠΕΡΤ αποκαλύπτουν τα ψέματα του κ. Λιβάνιου στη Βουλή για δήθεν «προβοκάτσια» και επιβεβαιώνουν την ανάρτηση έγγραφων εντολών λογοκρισίας στην αίθουσα παραγωγών της δημόσιας τηλεόρασης για μην παίξουν το βίντεο από το γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία και φωτογραφίες του κ. Λιγνάδη με την κα Μενδώνη και τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του και σημειώνει: «Το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν την πρωτοφανή λογοκρισία και την μετατροπή της ΕΡΤ σε χυδαίο προπαγανδιστικό μηχανισμό του Μεγάρου Μαξίμου με τα λεφτά των φορολογουμένων».

«Την ίδια ώρα τόσο ο πρώην διευθυντής του κ. Μητσοτάκη και νυν πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Ζούλας όσο και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης κρύβονται», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απευθύνοντας ερώτημα στον πρωθυπουργό: «Επειδή χθες ο πρωθυπουργός έκανε πως δεν άκουσε, επαναφέρουμε το ερώτημα του κ. Τσίπρα: Θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Ζούλα για το φιάσκο και θα προχωρήσει σε ορισμό νέας διοίκησης με διακομματική συναίνεση στη Βουλή;».

«Αν όχι, μπορεί κάλλιστα να μείνει μόνος του με τον κ. Ζούλα στην ΕΡΤ να φτιάχνουν οι δυο τους την ημερήσια προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν χρειάζεται να κρατούν τα προσχήματα», καταλήγει.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024