Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς : Ξεσπά για την υπόθεση Μπεκατώρου - Τι εννοείς έχει παραγραφεί το αδίκημα;

Νίκος Μουτσινάς : Ξεσπά για την υπόθεση Μπεκατώρου – Τι εννοείς έχει παραγραφεί το αδίκημα;

O Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία τον βρίσκει άκρως αντίθετο.

Θέση για τις καταγγελίες των συναδέλφων του που έχουν δει τις τελευταίες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας πήρε ο Νίκος Μουτσινάς.

O ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία τον βρίσκει άκρως αντίθετο.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια θέση, είναι ένα πράγμα, δεν είναι αποδεκτό, δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη φορά ήρθε να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι και οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα να αντιληφθούν ότι όχι, δεν είναι υποχρεωτικό, ο άλλος δεν έχει καμία δύναμη πάνω σου και όλοι που έχουν καταχραστεί την εξουσία να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν κάνει λάθος. Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια; Έχει συμβεί!» αναφέρει ο Ν. Μουτσινάς.

«Προφανώς υπήρχε στον εγκέφαλο των θυτών ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί αλλιώς θα σταματούσαν κάποια στιγμή. Οπότε εκεί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο κομμάτι φόβου υπήρχε προς τα θύματα και πόσο μεγάλο κομμάτι εξουσίας ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς”», συμπλήρωσε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024