Διαψεύδει ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ότι έχει ταξιδέψει εκτός Ελλάδος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσου, τα οποία θέλουν το γνωστό σκηνοθέτη να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Ο κ. Γεωργουλέας διέψευσε τα δημοσιεύματα λέγοντας πως ο κ. Λιγνάδης βρίσκεται στην Ελλάδα εντός του δήμου Αθηναίων.
Είπε μάλιστα ότι δεν έχει λάβει κλήση από κάποια αρμόδια αρχή ούτε από το σωματείο για πειθαρχική αναφορά.
Σε τέτοια περίπτωση, δήλωσε, ο κ. Λιγνάδης «θα σπεύσει να δώσει όποια εξήγηση του ζητηθεί και να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).