Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Mandalorian : Απόλυση ηθοποιού που έκανε αντισημιτικές αναρτήσεις

The Mandalorian : Απόλυση ηθοποιού που έκανε αντισημιτικές αναρτήσεις

Σε μια σειρά από απίστευτες αναρτήσεις η Καράνο προχώρησε σε συγκρίσεις που προσβάλλουν τους Εβραίους και την ιστορική μνήμη της ανθρωπότητας

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την «Cara Dune» στη σειρά που εκτυλίσσεται στο σύμπαν των Star Wars προχώρησε σε σειρά από προσβλητικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αναφέρει το Variety.

Συγκεκριμένα, τα σχόλια της Καράνο προσβάλλουν την θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα ανθρώπων, ενώ αμφισβητούν ιστορικά γεγονότα, όπως το Ολοκαύτωμα -το τελευταίο αποδείχτηκε και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Για τους Εβραίους, η Τζίνα Καράνο έγραψε μεταξύ άλλων πως «ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί, αλλά από τους γείτονές τους», προσθέτοντας πως «οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτοντές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι».

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση της ηθοποιού που προκάλεσε την οργή του κοινού και εντέλει έφερε την απόλυσή της. Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με έναν άνθρωπο που έχει καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με μάσκες, γράφοντας «την ίδια ώρα στην Καλιφόρνια», αμφισβητώντας προφανώς τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό.

Αμφότερες οι αναρτήσεις σβήστηκαν στη συνέχεια από το Instagram, με την ίδια να μην εμφανίζεται μετανιωμένη, αν κρίνουμε από το story που έκανε ακολούθως, παραδεχόμενη ουσιαστικά πως δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν μαζί της.

Η στάση της ηθοποιού προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του Twitter, που μέσω του hashtag #FireGinaCarano ζήτησαν από Disney Plus και Lucasfilm να της δείξουν την πόρτα της εξόδου, όπως και έγινε.

Να σημειωθεί, ότι η Καράνο είχε προκαλέσει αντιδράσεις και τον περασμένο Νοέμβριο, την περίοδο των εκλογών στις ΗΠΑ, όταν έκανε λόγο για νοθεία στην ψηφοφορία, διαδίδοντας επίσης ψευδείς πληροφορίες για τη χρήση της μάσκας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024