
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος : Στο νοσοκομείο του Ναυπλίου εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού
Στο νοσοκομείο Ναυπλίου εμβολιάστηκε κατά της Covid-19 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, συνοδεία της τέως βασίλισσας Άννας - Μαρίας.
Κατά του κοροναϊού εμβολιάστηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος.
Ο τέως Βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.
Συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία, η οποία όμως θα εμβολιαστεί σε επόμενη ημέρα.
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Fed: Παγωμένα τα επιτόκια για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Τα πειράματα της ΚΕΔ με το VAR και ο «δάσκαλος» Ευαγγέλου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»
