Γιουβέντους – Ίντερ 0-0 : «Σβηστά» στον τελικό η Γιούβε
Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 0-0 για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιούβε να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό χάρη στη νίκη της στο Μιλάνο (2-1). Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Αταλάντα – Νάπολι.
Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας για δεύτερη σερί χρονιά η Γιουβέντους! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Ίντερ αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Αταλάντα με τη Νάπολι (0-0 πρώτο ματς).
Ο Λουκάκου στο 26′ έφτασε κοντά στο γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και αστόχησε ενώ πέντε λεπτά αργότερα έφυγε λίγο άουτ το διαγώνιο σουτ του Λαουτάρο. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Κριστιάνο στο 43′ με τον Χαντάνοβιτς να κρατάει το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το ότι η Ίντερ πίεσε για να φτάσει στο γκολ, οι φάσεις ήταν ακόμη λιγότερες. Μεγαλύτερη ίσως απ’ όλες για τη Γιουβέντους όταν στο 64′ ο Χαντάνοβιτς νίκησε τον Κριστιάνο σε τετ α τετ ενώ το ίδιο έκανε και σε νέο σουτ του Πορτογάλου έξι λεπτά μετά. Ένα σουτ του Χακίμι στο 81′ ήταν η τελευταία απειλή για την Ίντερ που είδε έναν από τους βασικούς στόχους της σεζόν να χάνεται και την «Κυρία» να περνά στον τελικό.
Γιουβέντους: Μπουφόν, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κουαδράδο, Μπερναρντέσκι (63’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Κουλουσέβσκι (87′ Κιέζα)
Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (66’ Κολάροβ), Χακίμι, Μπαρέλα, Νταρμιάν (57’ Πέρισιτς), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (66’ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα