Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Τσίπρας έτρωγε με 30 άτομα στην Πάτρα

Οταν ο Τσίπρας έτρωγε με 30 άτομα στην Πάτρα

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, δηλαδή στα μέσα του Ιανουαρίου, όπου στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας και εκπροσώπους επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Το πρόσφατο «τραπέζωμα» του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, με περίπου 30 άτομα και παρά τα αυστηρά μέτρα στην εστίαση, έχει μπει στο πολιτικό στίβο και η αντιπαράθεση έχει ανέβει στα κόκκινα, αφού εστιατόριο στο Ρίο άνοιξε μόνο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους ακολούθους του.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, δηλαδή στα μέσα του Ιανουαρίου, όπου στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας και εκπροσώπους επιχειρήσεων και εργαζομένων. Μάλιστα σε κάποιες εικόνες φαίνονται και άτομα που έχουν βγάλει τη μάσκα.

Αυτό που έχει προκαλέσει συζήτηση και έβαλε φωτιά στην αντιπαράθεση είναι ότι επισκέφθηκε το εστιατόριο «Ναύτοικο» στο Ρίο, το οποίο προκειμένου να υποδεχθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους παρακαθήμενους, ο χώρος του άνοιξε, και εκεί τοποθετήθηκαν τραπέζια, αν και ίσχυαν αυστηρά μέτρα στην εστίαση.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των δηλώσεων που είχε κάνει τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε στείλει μήνυμα “επιφυλακής” τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι   θα πρέπει να είμαστε σε διαρκή επιφυλακή, καθ’ ότι έχουμε τρεις πολύ δύσκολους χειμερινούς μήνες. Ο ιός παραμένει στην κοινότητα και ένα τρίτο κύμα, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιθανό να επιστρέψει το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, κατά την διάρκεια αντιπαράθεσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη, ρώτησε εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε σε τάπερ στην Πάτρα» σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας και άλλοι 30 συνεστιάστηκαν σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε μόνο γι’ αυτόν τον λόγο.  «Ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα πού έφαγε, κ. Γιαννούλη; Πήρε ταπεράκι;», ρώτησε ρητορικά.

Η πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με τις περιοδείες και τα γεύματα των πολιτικών αρχηγών, μετά από όσα έγιναν και στην Ικαρία με τον πρωθυπουργό, φαίνεται ότι μπαίνουν για τα καλά στο «σκληρό πολιτικό ροκ» που επιλέγουν τα κόμματα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να χτυπάνε κατά βούληση για τις εικόνες με το τραπέζι στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρ. Στεφανάδη.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024