Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Θεοδωρόπουλος : Στην εντατική με κοροναϊό και σηψαιμία ο δημοσιογράφος

Τάσος Θεοδωρόπουλος : Στην εντατική με κοροναϊό και σηψαιμία ο δημοσιογράφος

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κοροναϊό και σηψαιμία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κοροναϊό και σηψαιμία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος.

Πριν περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο ακοόλ. Ο Τάσος κατάφερε να βγει νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε και καλείται να παλέψει μια ακόμη φορά.

Τώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κοροναϊό και σηψαιμία.

Στην σοβαρή κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου, αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, γράφοντας:

Εγινε το Σαββατο και η δευτερη εγχειρηση εκτομης και στο αλλο ποδι. Στην εντατικη απο κοβιντ διασωληνωμενος και με σοβαροτατη σηψαιμια λοιπον

Posted by Gregory Vallianatos on Sunday, February 7, 2021

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα Πολίτη σε άρθρο της αναφέρει: «Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία».

«Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη. Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με ‘στείλει’ με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως ‘δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος’».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024