Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιγνάδης : Η πρώτη δήλωση μετά την παραίτηση - Κλείνει τον λογαριασμό του στα social media

Λιγνάδης : Η πρώτη δήλωση μετά την παραίτηση – Κλείνει τον λογαριασμό του στα social media

Στην πρώτη δημόσια δήλωσή του προέβη ο άλλοτε Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, στον απόηχο της έντονης φημολογίας στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo - Κλείνει τα social media

Στην πρώτη δημόσια δήλωσή του προέβη ο άλλοτε Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, στον απόηχο της έντονης φημολογίας στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί, προς το παρόν, να τοποθετηθεί δημοσίως, ενώ είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με την οποία «δεν έχει περιέλθει στο ΔΣ κάποια αναφορά ή καταγγελία στην οποία να κατονομάζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης «κατά τη θητεία του στο Εθνικό Θέατρο ή σε προγενέστερο αυτής χρόνο».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε λακωνικός και αρκέστηκε μόνο να πει ότι θα μιλήσει όταν κρίνει ότι είναι η ώρα. «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και, αν χρειαστεί, θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Open.

Κλείνει τον λογαριασμό του στα social media

Παράλληλα, με ανάρτησή του στα social media, γνωστοποιεί πως θα κλείσει για ένα διάστημα τον λογαριασμό του για λόγους «καθαριότητας».

«Φίλοι μου. Θα κλείσω για ένα διάστημα το account μου. Για λόγους… καθαριότητας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση» σημειώνει.

Μενδώνη: Δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία

Μιλώντας στο MEGA, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, υποστήριξε πως για τον κ. Λιγνάδη μέχρι στιγμής επώνυμη καταγγελία δεν υπάρχει. «Όπως ο ίδιος λέει στην επιστολή του, δεν μπορούσε να αντέξει όλο το κλίμα των φημών που δημιουργούσε ένα κλοιό γύρω του».

Σύμφωνα με την ίδια, την παραίτηση του κ. Λιγνάδη δεν την είχε ζητήσει και δεν την είχε υποβάλει πριν μερικές μέρες που έγινε μία σχετική συζήτηση μέσω των social media».

«Υπέβαλε την παραίτησή του αργά το απόγευμα του Σαββάτου και την αποδέχτηκα λίγο μετά» επεσήμανε, τονίζοντας ότι «κώδικας δεοντολογίας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Θα συσταθεί και θα αφορά στις κρατικές πολιτιστικές δομές. Αυτό είναι πρωτοβουλία του υπουργείου, λόγω των επώνυμων καταγγελιών και των συνθηκών».

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024