Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Hilux AT35: Σε αρκτικό… κύκλο

Toyota Hilux AT35: Σε αρκτικό… κύκλο

H Arctic Trucks επιμελήθηκε το Toyota Hilux δημιουργώντας μια ικανότερη εκδοχή με… ταλέντο στο χιόνι.

Το Hilux ΑΤ35 είναι το τελευταίο μιας μακράς σειράς off-road οχημάτων δια χειρός Arctic Trucks και σύμφωνα με τις συστάσεις της Toyota, η συγκεκριμένη παραλλαγή του pickup είναι η ικανότερη που έχει υπάρξει ποτέ χάρη σε αλληλουχία βελτιώσεων.

Σε αυτές συγκαταλέγονται ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές ράβδοιμ νέα αμορτισέρ Bilstein και νέα ελατήρια που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος. Αναβαθμισμένα είναι και τα διαφορικά μπροστά και πίσω προκειμένου να διευκολύνουν τις εκτός δρόμου μετακινήσεις.

Τροποποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε πλαίσιο και αμάξωμα προκειμένου να φιλοξενηθούν τα θηριώδη all-terrain ελαστικά των 35 ιντσών BFGoodrich. To αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η απόσταση από το έδαφος να φτάνει τα 65 εκ. βελτιώνοντας παράλληλα τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής κατά εννέα και τρεις μοίρες αντίστοιχα.

Τις βελτιώσεις πλαισιώνουν μια σειρά και από σχεδιαστικές αναβαθμίσεις όπως τα φαρδύτερα μαρσπιέ, οι διογκωμένοι θόλοι και ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας ο οποίος μπορεί να υποδεχτεί γάντζο ρυμούλκησης.

Η έκδοση ΑΤ35 βασίζεται στην κορυφαία Invicible X Variant εκδοχή του Hilux, εξ ου και διαθέτει infotainment με οθόνη οκτώ ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις, σύστημα ατμοσφαιρικού φωτισμού και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα για τον οδηγό. Την εξοπλιστική εικόνα συμπληρώνει ένα ηχοσύστημα της JBL με subwoofer 224 χιλ. και ενισχυτή 800W.

Παράλληλα, οι δυνητικοί αγοραστές του θα μπορούν επίσης να επιλέξουν πλήρη προστασία για το κάτω μέρος του δαπέδου, σειρά φωτιστικών σωμάτων στην γρίλια και κάλυμμα για τον χώρο φόρτωσης δια χειρός Arctic Trucks.

To ΑΤ35 εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο κινητήρα της γκάμας, εν προκειμένω τον diesel των 2,8 λίτρων με απόδοση 204 ίππων και 500 Nm ροπής.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024