Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Συγγνώμη, fans, μπήκε κλέφτης στο σαλόνι μου»

Αν δεν ήταν στημένο, τότε αυτό το story είναι απλά επικό, από εκείνα που η Suzanne Somer και ο σύζυγός τους θα θυμούνται για πάντα

Η τηλεοπτική σταρ της Αμερικής Suzanne Somer και ο σύζυγός της κόντεψαν να πάθουν κόλπο όταν είδαν ένα εισβολέα να μπαίνει ταραγμένος σπίτι τους.

Όλα ξεκίνησαν ένα χαλαρό βράδυ, όταν η Suzanne έκανε ένα σεμινάριο μακιγιάζ στο Facebook Live για τους ακολούθους της στο σπίτι της στο Παλμ Σπρινγκς.

Ξαφνικά, κάποιος εισβολέας μπήκε στο σαλόνι και εκτυλίχθηκε μια σκηνή απείρου κάλλους με την κάμερα ανοιχτή, μπροστά σε χιλιάδες φαν.

Ο σύζυζγος της Suzanne, ο Άλαν Χάμελ, συγκράτησε τον εισβολέα, ο οποίος φαινόταν τρομοκρατημένος και μπερδεμένος, λέγοντας ασυνερτησίες περί φαντασμάτων που τον κατέτρυχαν και τον οδήγησαν σε αυτή την παράνομη πράξη.

Η Suzanne προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και τον ρωτά το όνομά του, για να πάρει την απάντηση:  Aaron Carpenter. Του λέει όσο πιο ήρεμα μπορεί ότι πρέπει να φύγει αμέσως.

Δείτε την επική  αντίδραση της Suzanne καθώς απενεργοποιεί την κάμερα για να μιλήσει με τον Carpenter- ρίχνει μια δραματική, φοβισμένη ματιά στην κάμερα καθώς κοιτάζει πίσω.

Ο εισβολέας φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά δεν μοιάζει ιδιαίτερα απειλητικός, καθώς μάλιστα ζητά συγγνώμη για τη διακοπή του live της!

Κάποια στιγμή της λέει ότι έχει ένα δώρο για εκείνη, αλλά η Suzanne λέει ότι δεν ενδιαφέρεται.

Τελικά έφυγε από το σπίτι και η Suzanne ανακοινώνει ότι θα καλέσει αστυνομία. Βέβαια, αμερικάνικα μέσα που ερεύνησαν το περιστατικό, καλώντας το αστυνομικό τμήμα, διαπίστωσαν πως η Suzanne δεν τηλεφώνησε ποτέ για να καταγγείλει το περιστατικό…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024