Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι γίνεται με επίδομα θέρμανσης, επίδομα επιστημόνων και αναδρομικά κληρονόμων

Τι γίνεται με επίδομα θέρμανσης, επίδομα επιστημόνων και αναδρομικά κληρονόμων

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα, η δικηγόρος και εργατολόγος, Μαρλέν Ασημακοπούλου και ο φοροτεχνικός, Αντώνης Μουζάκης

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα, η δικηγόρος και εργατολόγος, Μαρλέν Ασημακοπούλου και ο φοροτεχνικός, Αντώνης Μουζάκης.

Από το σύνολο των 850.000 αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, δεκτές έχουν γίνει οι 688.000, ενώ πληρωμές έχουν γίνει για τις 355.000. Σύμφωνα με τον κ. Μουζάκη, εκείνοι που δεν έχουν λάβει ακόμα το επίδομα, είτε έχουν δηλώσει λάθος ΙΒΑΝ είτε δεν αγόρασαν πετρέλαιο μέχρι τις 31/12. Οι επόμενες αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου με την πληρωμή να γίνεται έως τις 31 Μαρτίου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις και για το επίδομα των επιστημόνων οι οποίες πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Η πληρωμή θα γίνει έως τις 2 Μαρτίου. Σύμφωνα με την κυρία Νούκα, τα κριτήρια σχετίζονται με το οικογενειακό εισόδημα και η μείωση τζίρου, ενώ εκτός μένουν οι ασκούμενοι δικηγόροι.

Αναφορικά με τα αναδρομικά των κληρονόμων, η κυρία Ασημακοπούλου δήλωσε πως στις 10 Φεβρουαρίου πληρώνονται όσοι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά μέχρι 21 Δεκεμβρίου.

Ακόμα, μέχρι τέλη Φεβρουαρίου γίνονται οι αιτήσεις για τα voucher των 200 ευρώ που θα δοθούν σε 560.000 νέους. Δικαιούχοι είναι οι μαθητές, οι σπουδαστές και οι φοιτητές έως 24 ετών και τα κριτήρια είναι εισοδηματικά και κοινωνικά.

Δείτε αναλυτικά:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024