Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρονάλντο «καθάρισε» για την Γιουβέντους (2-0)

Ο Ρονάλντο «καθάρισε» για την Γιουβέντους (2-0)

Ο Ρονάλντο γιόρτασε με γκολ τα χθεσινά του γενέθλια ανοίγοντας τον δρόμο στη Γιουβέντους για τη νίκη επί της Ρόμα με 2-0. Αυτογκόλ του Ιμπάνεθ το άλλο γκολ.

Την τρίτη της σερί νίκη στη Serie A πανηγύρισε η Γιουβέντους που επικράτησε με 2-0 της Ρόμα και μείωσε στους πέντε βαθμούς από την Ίντερ που έχει και ματς περισσότερο. Ο Κριστιάνο γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 36α γενέθλιά του πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο ενώ το δεύτερο ήρθε με αυτογκόλ του Ιμπάνιεθ.

Στο 13′ η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ όταν ο Αλεξ Σάντρο έδωσε στον Μοράτα, εκείνος για τον Ρονάλντο που «εκτέλεσε» τον Πάου Λόπεθ για το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες και σε μία από αυτές η Γιουβέντους βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 70′ ο Κουλουσέβσκι γύρισε για τον Κριστιάνο αλλά πριν εκείνος προλάβει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τον πρόλαβε ο Ιμπάνιεθ που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (85′ Ντεμιράλ), Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο (85′ Ντε Λιχτ), ΜακΚένι (65′ Χουαρδάδο), Αρτούρ, Ραμπιό, Κιέζα (81′ Μπερναντέσκι), Μοράτα (65′ Κουλουσέφσκι), Κριστιάνο

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κουμπουλά, Κάρσντοπ (76′ Μπρούνο Πέρες), Βιγιάρ (63′ Ντιαβαρά), Κριστάντε (63′ Κάρλες Πέρεθ), Βερετού, Σπινατσόλα, Μιχιταριάν, Μαγιοράλ (63′ Τζέκο)

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024