Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ενας παίκτης και δύο μέλη της ομάδας, τα οποία βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό!

Οι Πράσινοι είχαν υποβληθεί σε τεστ για Covid-19 το βράδυ της Τετάρτης (3/2), 48 ώρες πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της Euroleague και όλα ήταν αρνητικά.

Ωστόσο, στα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν πριν από λίγες ώρες, υπήρξαν τρία θετικά δείγματα. Ενός παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα με τους Πειραιώτες, αλλά και δύο μελών της ομάδας, οι οποίοι ήταν κανονικά στον πάγκο, με την υπόλοιπη αποστολή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού ο παίκτης που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, ήρθε σε επαφή τόσο με συμπαίκτες του όσο και με παίκτες των Πειραιωτών. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η προπόνηση των Ερυθρόλευκων ματαιώθηκε και αμέσως όλοι στο μεγάλo λιμάνι υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού φοβούνται για διασπορά του κοροναϊού στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ στον Πειραιά περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν.

Μετά τα τρία θετικά κρούσματα στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου να αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (7/2, 17:00) στη Θεσσαλονίκη, για την 14η αγωνιστική της Basket League. Οι Πράσινοι μάλιστα δεν έχουν ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα και παραμένουν στην Αθήνα.