Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατέθεσε ένσταση ο Αρης

Κατέθεσε ένσταση ο Αρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με το Λαύριο για το εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού στο 3ο δεκάλεπτο.

Οι διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με το Λαύριο προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Αρη και μάλιστα οι Θεσσαλονικείς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κατέθεσαν ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα.

Οι Κίτρινοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα και η ένσταση που κατέθεσαν βασίζεται στο εκπρόθεσμο καλάθι που πέτυχε το Λαύριο και συγκεκριμένα ο Γερομιχαλός, στην τρίτη περίοδο, όταν το σκορ ήταν στο 54-47 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο τεχνικός του Αρη και οι άνθρωποι του συλλόγου της συμπρωτεύουσας ζήτησαν από τους Αναστόπουλο, Συμεωνίδη και Ανδρικόπουλος να τσεκάρουν τη φάση στο Instant replay, τονίζοντας ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο. Παρόλα αυτά οι διαιτητές αγνόησαν τις παροτρύνσεις των ανθρώπων του Αρη και μέτρησαν το τρίποντο, χωρίς να τσεκάρουν το βίντεο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι άνθρωποι του Αρη κατέθεσαν ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα και πλέον περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024