Koροναϊός : Αποκαλυπτικοί πίνακες για τα ενεργά κρούσματα σε κάθε γειτονιά της Αττικής – Aύξηση έως και 400%
Η συσσώρευση φορέων στις Αχαρνές, στο Περιστέρι, το Μαρούσι και τους Αγίους Αναργύρους – Τα ρεκόρ αύξησης στη Ν. Φιλαδέλφεια, στην Καισαριανή και στον Διόνυσο – Όλα τα δεδομένα της πανδημίας σε κάθε περιοχή της Αττικής
Το κέντρο της Αθήνας έχει τα τελευταία 24ωρα 792 ενεργά κρούσματα κορονοαϊού, ο Πειραιάς 305, οι Αχαρνές 167, το Περιστέρι 142, το Μαρούσι 114, οι Αγιοι Ανάργυροι 101, το Χαλάνδρι 97, το Νέο Ηράκλειο 78, η Νέα Ιωνία και το Αιγάλεω 72 φορείς του ιού.
Αυτές είναι οι περιοχές της Αθήνας που «πολιορκούνται» από τον Covid-19 σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων που παρουσίασε ο επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Αύξηση έως και 400%!
Στους αναλυτικούς πίνακες σε όλους του δήμους της Αθήνας που παρουσιάζει «Το Βήμα» ξεχωρίζουν η αύξηση κατά 400% των νέων φορέων το τελευταίο επταήμερο στον Διόνυσο, κατά 340% των κρουσμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια πάλι την τελευταία εβδομάδα και κατά 300% στην Καισαριανή.

Αύξηση κατά 137% παρουσιάζουν τις τελευταίες επτά ημέρες οι νέες διαγνώσεις covid-19 στην Πεντέλη, κατά 130% στην Ελευσίνα, κατά 105% στη Μεταμόρφωση, κατά 104% στο Αιγάλεω κι 100% στα Μέγαρα.
Οι περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους
Επιπλέον διαπιστώνεται ότι οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους την τελευταία εβδομάδα είναι η Μεταμόρφωση με 21,5 φορείς σε 100.000 κατοίκους, ο Πειραιάς (19,9), οι Αγιοι Ανάργυροι (18,2) η Νέα Φιλαδέλφεια (17,6) ο Διόνυσος (15,9), η Καισαριανή (15,1), τα Μέγαρα (14,7) , οι Αχαρνές (14) και το Μαρούσι (13).
- Μικρό ιατρικό αεροπλάνο συνετρίβη στα βουνά του Νέου Μεξικού – Νεκροί και οι τέσσερις επιβαίνοντες
- Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού – Η ανάρτηση στα social media
- Δίδαξε τσιφτετέλι: Τα «έσπασε» η Antigoni στον Β’ ημιτελικό της Eurovision
- Χανταϊός: Στις ΗΠΑ 41 άτομα θα παρακολουθούνται τις επόμενες εβδομάδες από τα CDC, μήπως εμφανίσουν συμπτώματα
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)









![Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/egypt-tomb-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442