Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS3 LMS: Στην «σκοτεινή» πλευρά του φεγγαριού

Audi RS3 LMS: Στην «σκοτεινή» πλευρά του φεγγαριού

Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει την αγωνιστική εκδοχή του RS3 δια χειρός Audi Sport η οποία διαθέτει αυξημένη ισχύ και όλες τις «απαιτούμενες» υπερβολές που καλεί το είδος.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ερασιτεχνών του μηχανοκίνητου αθλητισμού και επιθυμείτε κάτι παραπάνω από την ήδη υφιστάμενη κορυφαία έκδοση του νέου A3, η Audi έκανε μόλις τα αποκαλυπτήρια της αγωνιστικής εκδοχής του μικρομεσαίου μοντέλου το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο «ειδικό» κοινό του στα τέλη του 2021.

 Το Audi RS3 LMS εξακολουθεί να εξοπλίζεται από τον δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα του μέχρι σήμερα γνωστού RS3 ο οποίος ωστόσο για την περίσταση, αυξάνει την ισχύ του σε 340 ίππους και 420 Nm ροπής.

Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς με τη συνδρομή ενός αναβαθμισμένου αγωνιστικών προδιαγραφών σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων ενώ το παζλ συμπληρώνει η παρουσία ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Όπως ακριβώς περιμένει κανείς από μια έκδοση του είδους, το RS3 LMS διαθέτει ανασχεδιασμένη ανάρτηση η οποία αποτελείται από αναβαθμισμένα γόνατα McPherson στον μπροστινό άξονα και πολλαπλών συνδέσμων με χαρακτηριστικά τετραδιεύθυνσης στον πίσω.

Πολεμικό σκηνικό επικρατεί και στο εσωτερικό του που εφοδιάζεται με κλωβό ασφαλείας, bucket καθίσματα με ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και σύστημα πυρόσβεσης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024