
Κύπελλο Ελλάδας : Ποιες ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για τα προημιτελικά
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τα τρία παιχνίδια της Τετάρτης.
Η αρχή γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο (15:00) στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει με 2-0.
Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει ο Άρης τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τώρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15).
Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι φιναλίστ της διοργάνωσης έχουν το προβάδισμα με το 2-0 του ΟΑΚΑ.
Χωρίς παιχνίδι έχουν περάσει οι Παναθηναϊκός και Λαμία, ενώ την Τετάρτη προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.
Η κλήρωση των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
- Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου
- Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση στα 32 – Οι γυναίκες ζουν σαν θηράματα»
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000.000 ευρώ για τον θάνατο του πατέρα του
- Μυστήριο παραμένει η έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας – Δεν εντοπίστηκε διαρροή
- Η μεγάλη ανατροπή για τον πάγκο της Μπενφίκα – Στην λίστα των «αετών» και ο Ρούμπεν Αμορίμ
- Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό της μοιραίας BMW – Του είχαν γίνει συστάσεις για υπερβολική ταχύτητα





