
Κύπελλο Ελλάδας : Ποιες ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για τα προημιτελικά
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τα τρία παιχνίδια της Τετάρτης.
Η αρχή γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο (15:00) στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει με 2-0.
Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει ο Άρης τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τώρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15).
Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι φιναλίστ της διοργάνωσης έχουν το προβάδισμα με το 2-0 του ΟΑΚΑ.
Χωρίς παιχνίδι έχουν περάσει οι Παναθηναϊκός και Λαμία, ενώ την Τετάρτη προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.
Η κλήρωση των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη
- Δημος Ιωαννιτών: Δύο σημαντικά μνημεία αποδόθηκαν σήμερα στην πόλη και τους ανθρώπους της
- Μέχρι πότε θα ισχύει το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για το εξωτερικό


