Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Με Νταντσένκο και Κοσίδη στη Ριζούπολη

ΑΕΚ : Με Νταντσένκο και Κοσίδη στη Ριζούπολη

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Όλεγκ Νταντσένκο και τον νεαρό επιθετικό Μιχάλη Κοσίδη είναι η αποστολή της ΑΕΚ για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Όλεγκ Νταντσένκο και τον νεαρό επιθετικό Μιχάλη Κοσίδη θα παραταχθεί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ. Τόσο ο Ουκρανός δεξιός μπακ, όσο και ο 19χρονος επιθετικός που έγινε επαγγελματίας, θα είναι κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για την ρεβάνς του Κυπέλλου στη Ριζούπολη.

Από την άλλη, ο Ζίγκα Λάτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι ανησυχητικό. Ατομικό έκανε και ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ζίγκα Λάτσι, λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το ίδιο έκανε και ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος επίσης λόγω ενοχλήσεων υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Ατομικά συνέχισαν να γυμνάζονται και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριο Μιτάι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.»

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024