Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η... διαφορά της φετινής με την περσινή Λίβερπουλ είναι στους 24 βαθμούς

Η… διαφορά της φετινής με την περσινή Λίβερπουλ είναι στους 24 βαθμούς

Η Λίβερπουλ απομακρύνεται από την κορυφή της Premier League και υπάρχει εξήγηση για αυτή την κατάσταση

Μετά από δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ γκέλαρε στο Άνφιλντ, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της εφετινής Premier League.

Η εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον πληγώνει τους πρωταθλητές Αγγλίας, με την τελευταία… ζαριά να παίζεται την επόμενη αγωνιστική (7/2). Εκεί, που η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Σε ένα ματς do or die, με τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στους 7 βαθμούς. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα του Κλοπ και η αναμέτρηση με τους Πολίτες έχει χαρακτήρα… τελικού.

Το αρνητικό αποτέλεσμα με την Μπράιτον εκτροχίασε και άλλο τους Reds, που πλέον έχουν να ανέβουν ένα… Γολγοθά προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Συγκρίνοντας τις δυο ομάδες και μετά από 22 αγωνιστικές στην Premier League, μπορεί να ξεχωρίσει κανείς ενδιαφέροντας στατιστικά. Αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ έχει μόνο 40 βαθμούς στο «σακούλι» της. Πέρυσι, σε αυτό το σημείο είχε ήδη φτάσει τους 64! Τεράστια η διαφορά. Χαοτική.

Παράλληλα, οι Reds είχαν δεχθεί μόλις 14 τέρματα, ενώ φέτος η εστία τους έχει παραβιαστεί 25 φορές! Άλλωστε, σε πολλά ματς ο Κλοπ δεν έχει ούτε… στόπερ να χρησιμοποιήσει, με την κατάρα των τραυματισμών να ταλανίζει τον σύλλογο.

Πολλές οι διαφορές της φετινής με την περσινή Λίβερπουλ, που… φωτογραφίζουν και τους λόγους για τους οποίους η αρμάδα του Κλοπ βρίσκεται μακριά από την κορυφή.

Δείτε την εικόνα με τα στατιστικά των πρωταθλητών:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024