Ένας καθηγητής Νομικής στο Δημοκριτείο Πανεπιστημίο Θράκης, αποφάσισε να καταθέσει την παραίτησή του και να εγκαταλείψει  το «ψηφιακό κελί» του.

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, συγκεκριμένα με παρέμβαση του στον σταθμό Focus FM, προανήγγειλε «στον αέρα» την παραίτησή του.

Μια παραίτηση στην οποία σημαντικό ρόλο είχε όπως φαίνεται η υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, η οποία όπως φαίνεται είναι όργανο μιας παγκόσμιας σατανιστικής συνωμοσίας…

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε:

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο.»

 Λίγο μετά το δεύτερο λεπτό ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης λύνει τη σιωπή του:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr