Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιγγλέζου-Ελέτσι

Ιγγλέζου-Ελέτσι «σφάζονται» για το Mykonos Live Tv

Η κόντρα των παικτριών του Survivor κορυφώνεται με νέα στοιχεία να βγαίνουν στη φόρα

Πριν καιρό, ο γνωστός από το Mykonos live tv Πέτρος Νάζος δήλωσε το εξής σχετικά με τις δύο ωραίες κυρίες:

«Η Ασημίνα πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της να ασχοληθεί με την παρουσίαση. Γι’ αυτό και την είχαμε δει και σε μια ιντερνετική εκπομπή του STAR να κάνει την παρουσιάστρια. Και μου είχε πει ότι θα ήθελε να είναι και στη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο πάνελ. Κανείς δεν μπορεί να πάρει όμως το “στέμμα” της βασίλισσας της Μυκόνου Ελίζαμπεθ».

Η Ασημίνα, από την άλλη, είχε πει βγαίνοντας από το Surivor: «Δεν ήθελα να είμαι στο Mykonos live tv. Δεν αποτελούσε για εμένα εμπόδιο ποτέ η Ελίζαμπεθ… Δεν έβλεπα την Ελίζαμπεθ σαν ανταγωνίστρια»!

(τι μπέρδεμα!)

Η Ελίζαμπεθ βλέποντας τα όσα είπε η Ασημίνα ανέφερε στην εκπομπή love it, δήλωσε με τη σειρά της πριν λίγες μέρες: «Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV και το μαγιό τα ξεχνάει; Δεν δουλεύει στο Mykonos Live TV. Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. Επειδή την ξέρω από πριν, εμείς την αναδείξαμε στο Mykonos Live Tv, ο Πέτρος Νάζος, με τα αποκαλυπτικά και καυτά πλάνα… ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ο Πέτρος Νάζος μου το παραδέχτηκε. Γιατί δεν το παραδέχεται; Ένας από τους λόγους που μπήκε στο Survivor ήταν για να μπει στο χώρο της showbiz»!

Ο Πέτρος Νάζoς μίλησε για την Ασημίνα λέγοντας πως της άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή, ενώ δήλωσε πως είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να του ζητήσει περισσότερα χρήματα για το Mykonos Live TV.

O Πέτρος Νάζος είπε: «Εγώ δεν έχω πει κάτι για την Ασημίνα. Στην Ασημίνα άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και στη Χαλκιδική της είχα δώσει την ευκαιρία να είναι σε ρόλο μοντέλου η Ασημίνα» και συνέχισε: «Είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να ζητά περισσότερα χρήματα, αλλά το αξίζει».

Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται να εντρυφήσει σε αυτήν την διαβόητη κόντρα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024