Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θήβα : Αβάσταχτος πόνος για την 16χρονη - «Ονειρευόμασταν να την ντύσουμε νύφη αλλά...»

Θήβα : Αβάσταχτος πόνος για την 16χρονη – «Ονειρευόμασταν να την ντύσουμε νύφη αλλά…»

Αβάσταχτος πόνος και ένα τεράστιο «γιατί» έχει κυριεύσει τον πατέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, που κατέληξε από επιπλοκές του κοροναϊού στη Θήβα

Αβάσταχτος πόνος και ένα τεράστιο «γιατί» έχει κυριεύσει τον πατέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, που κατέληξε από επιπλοκές του κοροναϊού στη Θήβα. «Εμένα δεν θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία…»

Στο πλευρό της οικογένειας, μια συγγενής που αγαπούσε το κορίτσι σαν μάνα. Ονειρευόταν να την ντύσουν νύφη, λέει στο Live News.

«Εγώ ξέρω αυτό που βιώνω αυτή τη στιγμή, αυτό που ζω. Και δεν το περίμενα, εγώ περίμενα να τη στολίσω νύφη. Και μου έλεγε ο γιος μου «Μάνα τι θα κάνουμε τώρα;». Εμείς περιμέναμε να την πάμε νύφη, περιμέναμε να πάει στο πανεπιστήμιο και να πάμε να της φτιάξουμε το δωμάτιο και να της τα φτιάξουμε όλα».

Ο πατέρας της 16χρονης υποστηρίζει πως μια λάθος ιατρική διάγνωση στοίχησε τη ζωή της κόρης του. «Από ιατρικό λάθος έγινε. Είχε κοροναϊό το παιδί και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα. Να ορίστε τα φάρμακα που της έδωσαν για την φαρυγγίτιδα».

Πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο

Η Μαργαρίτα πήγε τρεις φορές πήγε στο νοσοκομείο. Και παρότι οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της δεν έχρηζε νοσηλείας, ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια δεν υποχωρούσαν.

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σηκωτό το πήγα στο νοσοκομείο το παιδί».

Την τρίτη φορά, η εισαγωγή της έγινε άμεσα. Περισσότερες από 5 ώρες σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να κρατήσει τη 16χρονη εν ζωή αλλά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. «Νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουμε όσα ζήσαμε. Η κατάστασή της δυστυχώς ήταν μη αναστρέψιμη».

«Βλέπεις ένα παιδί που έχει κοροναϊό, πιθανότατα γνωρίζεις ότι το παιδί αυτό έχει ζάχαρο, στο λένε. Γιατί δεν το στέλνεις στην Αθήνα μαζί με την μάνα του τη Δευτέρα και τις δύο μέσα στο ασθενοφόρο; Αν το είχαν στείλει το παιδί από τη Δευτέρα, σήμερα το παιδί θα ζούσε».

Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 16χρονης που όταν έμαθε πως νοσεί η ίδια από κοροναϊό φοβήθηκε πως δεν θα ξαναδεί τα παιδιά της.

Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού, μη γνωρίζοντας πως η κόρη της μόλις στα 16 της χρόνια δεν ζει πια.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένα μικρό παιδί γεμάτο ζωή. «Κανείς δεν μπορούσε εξ’ όψεως να δει ότι το παιδί αυτό είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν υγιέστατο, ένα αγγελούδι πραγματικά».

Το κλίμα στο σχολείο που φοιτούσε η 16χρονη Μαργαρίτα είναι βαρύ. Όπως λέει ο διευθυντής του σχολείου η κατάσταση υγείας της 16χρονης επιδεινώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. «Θεωρήσαμε ότι ήταν κακόγουστο αστείο δεν το πιστεύαμε. Μετά το απόλυτο σκότος…τίποτα οι καθηγητές λιποθύμησαν.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024