Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΕΔΗΝ: Η αλήθεια για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών

ΠΟΕΔΗΝ: Η αλήθεια για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ το πρόβλημα έγκειται στο ότι όσοι υγειονομικοί επιθυμούν τώρα να εμβολιαστούν πρέπει να κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με αποτέλεσμα το ραντεβού να κλείνεται σχεδόν δύο μήνες μετά.

Με αφορμή τα όσα καταλογίζονται από την κυβέρνηση για χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού σε υγειονομικούς η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι ουσιαστικά την ευθύνη την έχει το υπουργείο Υγείας και η προβληματική οργάνωση του εμβολιασμού που δεν επιτρέπει γρηγορότερους ρυθμούς εμβολιασμών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μπήκε στην πλατφόρμα…

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ το πρόβλημα έγκειται στο ότι όσοι τώρα επιθυμούν να εμβολιαστούν πρέπει να κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με αποτέλεσμα το ραντεβού να κλείνεται σχεδόν δύο μήνες μετά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Γιαννάκος τονίζει ότι απαιτείται ο εμβολιασμός των υγειονομικών να γίνει εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ο κ. Γιαννακός δίνει ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να δείξει ποια είναι η αλήθεια πίσω από όλα όσα λέγονται εσχάτως. Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης υγειονομικός νόσησε από κοροναϊό πριν συμπληρωθεί η λίστα του νοσοκομείου με τους γιατρούς και νοσηλευτές που επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Στη συνέχεια πήγε και δήλωσε συμμετοχή στον εμβολιασμό, εγγράφηκε στη λίστα αλλά του είπαν ότι θα εμβολιασθεί σε δεύτερο χρόνο αφού ελεγθεί πρώτα για αντισώματα.

Ελέγθηκε για αντισώματα και δεν διαθέτει. Αμέσως μετά πήγε λοιπόν να εμβολιασθεί στο εμβολιαστικό κέντρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου που εργάζεται και η απάντηση που έλαβε είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο.

Έτσι θα αποκτήσουν αντισώματα στο τρίτο κύμα;

Τον παρέπεμψαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για ραντεβού. Πράγματι μπήκε στη πλατφόρμα και του έκλεισαν ραντεβού 19 Μάρτη για τη πρώτη δόση και 9 Απρίλη για τη δεύτερη.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο «το ίδιο συμβαίνει και για τους συναδέλφους που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη λίστα και τώρα επιθυμούν να εμβολιασθούν».

«Ποιος υγειονομικός θα αποκτήσει αντισώματα στο τέλος του τρίτου κύματος της πανδημίας;» διερωτάται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ που ζητάει δεύτερη ευκαιρία εκτός πλατφόρμας για τους υγειονομικούς που θέλουν να εμβολιαστούν.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024