Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση εισαγγελέα για το κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από την οποία φέρεται μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να γινόταν κορωνοπάρτι ,παρά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από την οποία φέρεται μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να γινόταν κορονοπάρτι ,παρά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και σε θετική περίπτωση να εξεταστεί αν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

Το κορονοπάρτι

Σημειώνεται ότι στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη, εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκυ και βότκα.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.

Την απίστευτη εικόνα, ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκαλώντας αγανάκτηση και οργή στους συναδέλφους τους της Άμεσης Δράσης που βρίσκονται στον δρόμο, καθώς καλούνται να ελέγχουν την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κοροναϊού, και την ίδια στιγμή κάποιοι με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους τούς ακυρώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100, ήδη υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει.

Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Sports in

Ουρμπόνας: «Έκπληξη εάν ο Έβανς δεν πάει στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο έγκριτος Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, μίλησε για τον Κίναν Έβανς και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αμερικανός θα πάει στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024