Μπογδάνος στο MEGA: Χθες δεν χτύπησαν εμένα, αλλά την οικογένειά μου – Χρόνια δέχομαι απειλές και στοχοποιούμαι
«Το αυτοκίνητο της συζύγου μου δεν είναι καν στο όνομά μου. Είναι στο όνομά της. Δεν μου ανήκει. Δεν το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από τα ρεζερβουάρ
Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ στο σπίτι του μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε ‘’χτυπήστε εμένα όχι τη Μιμή’’. Χθες δεν χτύπησαν εμένα. Χτύπησαν την οικογένειά μου, τους γείτονες, τα ανήλικα κορίτσια τους. Χτύπησαν όλους όσοι θα μπορούσαν να περάσουν 20:00 από δύο πεζοδρόμια, στην οδό που ζώ» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Το αυτοκίνητο της συζύγου μου δεν είναι καν στο όνομά μου. Είναι στο όνομά της. Δεν μου ανήκει. Δεν το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από τα ρεζερβουάρ.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπογδάνος, «δεν μένω σε μονοκατοικία, σε έπαυλη ή απομακρυσμένο και ιδιωτικό σημείο. Μένω σε κανονικό σπίτι. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας».
Ακόμα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ μίλησε για τη στοχοποίηση που θεωρεί ότι δέχεται.
«Δεν θα χάσουμε την ψυχραιμία μας, δεν θα οξύνουμε τους τόνους, δεν θα κάνουμε κυνήγι μαγισσών. Χρόνια όμως διαμαρτύρομαι ότι δέχομαι διαρκείς απειλές. Ορισμένοι το απειλούν, το γραφικοποιούν και το βρίσκουν και καταγέλαστο. Υπάρχουν αρκετοί που συνδέονται και με θεσμικούς χώρους που θα έπρεπε να έχουν μηδενική ανοχή στη βία και στις απειλές βίας, που έχουν σιγοντάρει την ενορχηστρωμένη στοχοποίησή μου εδώ και χρόνια. Δεν θα μας φοβίσουν δεν θα μας νικήσουν. Ούτε αυτοί ούτε οι πολιτικοί τους προστάτες» επισήμανε χαρακτηριστικά.
- «Οθέλλος»: Ματαιώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία με τους Μπέζο, Δαδακαρίδη, Σαράντη, Γουλιώτη
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση αρνείται τη λογοδοσία, μετατρέπει τη Βουλή σε πεδίο αμνήστευσης και ατιμωρησίας
- Το σπαρακτικό γράμμα της μητέρας του Μάθιου Πέρι
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442