Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπογδάνος στο MEGA: Χθες δεν χτύπησαν εμένα, αλλά την οικογένειά μου – Χρόνια δέχομαι απειλές και στοχοποιούμαι

Μπογδάνος στο MEGA: Χθες δεν χτύπησαν εμένα, αλλά την οικογένειά μου – Χρόνια δέχομαι απειλές και στοχοποιούμαι

«Το αυτοκίνητο της συζύγου μου δεν είναι καν στο όνομά μου. Είναι στο όνομά της. Δεν μου ανήκει. Δεν το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από τα ρεζερβουάρ

Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ στο σπίτι του μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε ‘’χτυπήστε εμένα όχι τη Μιμή’’. Χθες δεν χτύπησαν εμένα. Χτύπησαν την οικογένειά μου, τους γείτονες, τα ανήλικα κορίτσια τους. Χτύπησαν όλους όσοι θα μπορούσαν να περάσουν 20:00 από δύο πεζοδρόμια, στην οδό που ζώ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το αυτοκίνητο της συζύγου μου δεν είναι καν στο όνομά μου. Είναι στο όνομά της. Δεν μου ανήκει. Δεν το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από τα ρεζερβουάρ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπογδάνος, «δεν μένω σε μονοκατοικία, σε έπαυλη ή απομακρυσμένο και ιδιωτικό σημείο. Μένω σε κανονικό σπίτι. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας».

Ακόμα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ μίλησε για τη στοχοποίηση που θεωρεί ότι δέχεται.

«Δεν θα χάσουμε την ψυχραιμία μας, δεν θα οξύνουμε τους τόνους, δεν θα κάνουμε κυνήγι μαγισσών. Χρόνια όμως διαμαρτύρομαι ότι δέχομαι διαρκείς απειλές. Ορισμένοι το απειλούν, το γραφικοποιούν και το βρίσκουν και καταγέλαστο. Υπάρχουν αρκετοί που συνδέονται και με θεσμικούς χώρους που θα έπρεπε να έχουν μηδενική ανοχή στη βία και στις απειλές βίας, που έχουν σιγοντάρει την ενορχηστρωμένη στοχοποίησή μου εδώ και χρόνια. Δεν θα μας φοβίσουν δεν θα μας νικήσουν. Ούτε αυτοί ούτε οι πολιτικοί τους προστάτες» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024